De ce să aleg închirierea Optiprint și nu cumpărarea unei imprimante?

Soluție completă

Chiria lunară fixă include echipamentul, instalarea, service prompt și asistență, recipient și/sau cartușe Optiprint, precum și numărul corespunzător de copii color sau alb-negru. Prin soluția noastră completă vă scutim de toate grijile de imprimare.

Imprimare color fără griji

Imprimarea color este de obicei de 5 până la 8 ori mai scumpă de cea alb-negru. Prin propria noastră dezvoltare am uniformizat prețul imprimării color cu prețul imprimării alb-negru. Redăm culoarea afacerii dumneavoastră.

Service prompt și eficient

Peste 95 % din cererile de service sunt finalizate în termen de o zi lucrătoare în toate zonele acoperite de noi sau francizorii nostrii. Cu ajutorul echipei tehnice active răspundem cu o viteză de excepție și vă asigurăm funcționarea fără întrerupere.

Testare gratuită

Vă punem la dispoziție testarea echipamentului gratis și fără nici o obligație, pe baza căreia vă puteți convinge cu privire la oportunitatea unei soluții pentru afacerea dumneavoastră.

Soluție ecologică

Datorită dezvoltării proprii, echipamentul necesită, indiferent de cantitatea de imprimare, doar un set de cartușe, astfel că schimbarea acestora nu este necesară. Cu fiecare nou partener de afaceri reducem numărul de deșeuri de cartușe și tonere protejând astfel natura.

Economii garantate

Am proiectat un model de afacere care oferă partenerilor noștri de afaceri cea mai bună privire de ansamblu asupra costurilor de imprimare, pe care le scade în același timp – chiar până la 80 %. Cu Optiprint economisiți și timp și bani.

Contract flexibil

Lumea afacerilor este plină de schimbări rapide și neașteptate care dictează flexibilitatea în luarea deciziilor. Înțelegem liniile directoare în afaceri, prin urmare vă oferimun contract din care puteti iesi cu un simplu mesaj.

Închiriere de imprimante color
si dispozitive multifunctionale

Imprimare color
fără griji

Asistență promptă
și eficientă