Întrebări și răspunsuri

Cum devin clientul dumneavoastră?
Completați formularul on-line și vă vom contacta în cel mai scurt timp pentru a stabili data testării gratuite.

Ce pot obține prin serviciile dumneavoastră?
Chiria fixă include echipamentul, instalarea, întreținerea periodică și eliminarea erorilor, asistență, piese de schimb și consumabile (cartușe etc.), precum și un număr stabilit de copii color sau alb-negru. Numai hârtia și energia electrică nu sunt incluse în prețul chiriei.

Pe ce perioadă se încheie contractul de închiriere?
Vă punem la dispoziție un contract fără angajament pe termen lung. Angajamentul contractual depinde în unele cazuri de pachetul de închiriere. În cazul unei închirieri pe termen scurt (1–3 luni) vom factura incepad cu 30,00 € (fără TVA) + kilometrajul în conformitate cu legislația în vigoare pentru cheltuielile de instalare.

Care este timpul de răspuns în caz de defecțiune?
Rezolvam în aceeași zi sau cel târziu a doua zi peste 95 % din erorile care ne sunt transmise până la ora 12.

Cum funcționează închirierea în afara Bucurestiului?
Deocamdata in Romania acoperim numai Bucuresti si Ilfov. Vom posta pe site-ul nostru informatii in momentul in care ne vom extinde si în alte judete.

Trebuie să ne cumpărăm noi imprimanta?
Nu, imprimanta este inclusă în prețul chiriei. Dacă doriți un anumit tip de imprimantă veți stabili acest lucru cu experții noștri, în funcție de nevoile dumneavoastră.

Cum procedăm cu cartușele?
Cartușele și alte consumabile (cu excepția hârtiei și a energiei electrice) sunt deja incluse în prețul chiriei, fără nici o plată suplimentară.

Cum funcționează service-ul echipamentelor?
Prețul fix al chiriei include toate serviciile de intretinere. Singura excepție este eliminarea erorilor cauzate de utilizarea neglijentă sau necorespunzătoare a echipamentului. În caz de utilizare neglijentă vom factura eliminarea erorilor în conformitate cu lista de prețuri pentru servicii.

Închiriere de imprimante color
si dispozitive multifunctionale

Imprimare color
fără griji

Asistență promptă
și eficientă