Opinia utilizatorilor satisfăcuți

 

Am inceput colaborarea cu OPTIPRINT imediat ce au intrat pe piata locala. Am avut ocazia sa testez mai multe tipuri de imprimante, fara niciun cost, inainte de a decide ce pachet sa aleg. Aveam imprimantele proprii si trebuia sa ma ocup personal de inlocuirea tonerelor si de reparatia acestora cand se stricau. Acum am scapat de aceste griji. In cadrul abonamentului lunar achizitionat de la OPTIPRINT am totul inclus – imprimanta, consumabile, intretinere. De cate ori am avut o problema am sunat si echipa OPTIPRINT a raspuns prompt, rezolvand poblema in cel mai scurt timp.

Viorel Gainusa, Administrator,Fundatia Mark Twain International School

 

De cand lucrez cu Optiprint am scapat de grijile cu printarea. In plus mi-am redus costurile cu 40% si printez color fara restrictii.

Alexandra Stanciu, Manager, INTERNATIONAL KINDERGARTEN & NURSERY (http://www.ikn.ro)

 

Optiprint a venit in ajutorul nostru exact cand aveam nevoie. Le multumim din suflet pentru promptitudine, profesionalism si punctualitate. De cand colobaroram cu cei de la Optiprint am scapat de grija de a cumpara toner, de a cauta pe cineva sa vina sa ne ajute in cazul ca s-a produs o defectiune la imprimanta si am castigat mai mult timp. Multumim, Optiprint !

Alexandra Timofte, Bluparty (www.bluparty.ro)

 

logo

Închiriere de imprimante color
si dispozitive multifunctionale

Imprimare color
fără griji

Asistență promptă
și eficientă