Povestea noastră

Am înființat compania Optiprint, d.o.o. în anul 2009 cu scopul de a pune la dispoziție solutii de închiriere exclusive la un preț accesibil si un serviciu profesional pentru utilizatorii business de imprimante color și echipamente multifuncționale.

Afacerea s-a dovedit de succes si am inregistrat un interes crescut pentru serviciile noastre din partea utilizatorilor business, lucru ce ne-a incurajat, ca prin intermediul grupului de franciza sa extindem solutia noastra la nivel national si international. In momentul din fata suntem prezenti cu modelul de afacere in toata Slovenia, Croatia, Bosnia si Hertegovina, Romania, Serbia, Austria, Republica Cehă.

Pe baza modelului de franciză desăvârșit, utilizatorii noștri business beneficiază de aceleași servicii indiferent de locul unde se află și de modul în care este organizată activitatea acestora. Depunem în mod constant eforturi pentru dezvoltarea de metode avansate de imprimare și pentru îmbunătățirea proceselor de lucru care ușurează munca angajaților și a beneficiarilor francizei oferind astfel clienților nostrii servicii profesionale la prețuri accesibile.

Prin urmare, ne putem lăuda cu utilizatori extrem de mulțumiți care au numai vorbe de bine despre noi, contribuind astfel la crearea unei povești de succes a grupului nostru de franciză.

Închiriere de imprimante color
si dispozitive multifunctionale

Imprimare color
fără griji

Asistență promptă
și eficientă