10 motive pentru care Optiprint este solutia ideala pentru tine

Optiprint oferă o soluție completă de printare ecologică și fără griji pentru fiecare mediu de lucru. Folosind serviciile noaste, puteti printa fara griji, avand control asupra costurilor si protejand mediul incvonjurator.Mai jos prezentăm cele zece motive pentru care este recomandat sa folosesti serviciile Optiprint și să contribui la utilizarea responsabila a resurseolr impreuna cu noi.

1. Partener de încredere

Suntem un partener de încredere avand acreditari de excelență Bisnode in Slovenia si firma de incredere gold in Romania. Integritatea si corectitudinea este una dintre valorile importante ale noastre. Ne străduim să pastram relații de afaceri bune cu partenerii noștri și să menținem o tradiție în respectarea standardelor AAA

2. Printare fara griji

Ne dorim sa oferim servicii de printare exceptionale, optimizate si accesibile ca tu sa poti printa fara griji. La Optiprint, echipa tehnica dedicata se asigura ca fiecare client (potential client) experimenteaza printarea fara griji. Cu noi nu trebuie decat sa alimentati imprimanta cu hartie si printati fara griji. De restul ne ocupam noi, iar cartusele nu se termina niciodata.

3. Cost-optimizat

Tehnologia Optiprint elimina costurile cu cartusele de cerneala, si aduce printul color la un pret accesibil pentur toata lumea. Prin inchirierea unei imprimante de la noi, va reduceti costurile totale cu imprimantele, deoarece intretinerea si toate consumabilele sunt incluse in costurile lunare fixe. Pentru orice client nou oferim o perioada de testare gratuita, fara nicio obligatie.

4. Experienta in piata locala

Sedul central al companiei se afla in Ljunljana, unde avem departamentul de cercetare si cel de dezvoltare servicii, vanzari si administrativ. De aici acoperim clientii din Slovenia centrala, iar celelalte regiuni le acoperim cu ajutorul retelei de franciza. In Romania avem parteneri francizati in Bucuresti, Ilfov si Prahova, parteneri care lucreaza sub indumarea echipei centrale din Slovenia, lucru care ne asigura ca putem oferi aceeasi calitate a serviciilor indifernet de regiunea acoperita.

5. Printare color ecologica

Cu ajutorul departamentului de ceretare si dezvoltare, inovatia Optiprint a stabilit noi standarde in printul color ecologic. Sistemul Optiprint perfomant, permite imprimantelor sa se alimenteze continuu cu cerneala, reducand astfel semnificativ numarul de deseuri generate de cartuse si tonere. Noi utilizam un singur set de cartuse, pe toata durata de functionare a imprimantei, indiferent de nr. de pagini printate. Folosind sistemul Optiprint, incepan din anul 2010 am economisit aproximativ 820 000 de cartuse, desi volumultiparit pe imprimantele noastre a crescut de aproximativ 50 de ori in aceasta perioada.

6. Informatii si asistenta tehnica

Modelul de franciza dezvoltat de noi, ne permite sa oferim aceleasi standard de servicii in orice zona pe care o acoperim. Echipa Optiprint este intotdeauna disponibila in cazul intrebarilor si este incantata sa ofere suport tehnic si informatii specifice utilizatorilor ori de cate ori este nevoie. In cazul unei defectiuni tehnice a imprimantei, clienti nostri trebuie doar sa apeleze departamentul tehnic si acestia rezolva defectiunea in cel mai scurt timp fara niciun alt cost suplimentar. Cu Optiprint scapi de grijile cu imprimanta.

7. Tehnologie si dezvoltare

Oferim tehnologia de printare inteligenta Optismart, care asigura o operare continua si eficienta a dispozitivelor de printare. Am dezvoltat un sistem informatic alatuir de aplicatia Mighty Fileds, impreunc acu care furnizam servicii rapide dei diagnosticvare si remediere a defectiunilor la distanta. In ultimii 10 ani am dezvoltat peste 20 de sisteme care permit alimentarea continua cu cerneala a imprimantelor. Viziunea noastra este de a dezvolta sisteme de diagnoza care sa previna orice defectiune a imprimantei, astfel incat clientii nostri sa poata beneficia de o utilizare fara intrerupere. Utilizatorii nostri nu art trebuinici macar sa se gandasca la imprimante, iar tehniciienii nostri sa apara inainte de a se intampla o defectiune. Echipa Optiprint este intotdeauna disponibila in cazul in care exista intrebari si este fericita sa raspunda acestora si sa informeze utilizatorii despre modul corect de folosire al imprimantelor. In cazul unei defectiuni, clientii nostri nu trebuie sa-si piarda timpul sau energia, deoarece tehnicienii nostri rezolva in cel mai scurt timp, fara niciun cost suplimentar, toate problemele aparute.

8. Servicii clienti profesionale

Sopul principal al serviciilor Optiprint este sa va scvape de grijile cu imprimantele. Ne straduim sa crestem zi de zi satisfactia clientilor nostri. Ne dorim sa informam clientii despre posibilitatea de eficientizare a costurilor cu imprimantele si sa le oferim o experienta unica inca de la primul contact cu noi. Suntem fericiti sa le ascultam sfaturile, nevoile si sa colectam ideile de imbunatatire a serviciilor noastre. In cazul unei provocari, actionam imediat ca sa o rezolvam. Putem afirma cu certitudine ca toate departamentele companiei noastre se straduiesc sa depaseasca asteptarile clientilor si sa le ofere acestora o experienta unica.

9. Cultura organiozationala Optiprint

Grupul nostru de franciza cuprinde peste 140 de angajati care se straduiesc sa ofere cele mai bune servicii zilnic. In cei peste 10 ani de dezvoltare, am reusit sa dezvoltam un spirit de echipa bazat pe colaborare, comunicare, lucru corect cu clientii si nu in ultimul rand profesionalism.

10. Planificarea costurilor

Am dezvoltat un model de afaceri care ofera clientilor nostri vizibilitate maxima asupra costurilor cu imprimantele, ajutandu-i pe acestia sa le reduca in timp ce printeaza totul color. Pe langa costurile salvate, clientii Optiprint economisesc si timp, pe care-l pot folosi in dezvoltarea afacerii.

Serviciile de inchiriere imprimante Optiprint pot fi folosite in orice imprejurare. Puteti opta pentru o colaborare pe termen lung sau scurt.   Oferim seerviciile de inchiriere atat companiilor cat si persoanelor private. Daca vrei sa te convingi de calitatea serviciilor noastre, solicita testare gratuita, fara absolut nicio oblgatie din partea ta si „printeaza” cu noi.