În medie un departament petrece până la 15% din timpul lor pentru rezolvarea problemelor legate de imprimante și multifuncționale.

Dacă aveți imprimante proprii, sigur vă vă confruntați cu sarcina neplăcută de a găsi, comanda și înlocui cartușele corespunzătoare sau de a găsi instrucțiuni pe internet atunci când imprimanta „blochează”.

Toate acestea, aduc costuri suplimentare și, cel mai important, necesită timp deja limitat.

Pentru eficientizarea proceselor în companii, organizații, instituții de învățământ, tipărirea trebuie să fie gestionată cât mai eficient. Cu toate acestea, multe persoane încă neglijează importanța unei abordări sănătoase pentru gestionarea imprimantelor și multifuncționaleor.

Imprimantele au nevoie de întreținere regulată și de bună calitate, mai ales când vine vorba de probleme cu driverele, compatibilitatea software sau alte probleme cu imprimarea și scanarea.

Problemele de tipărire nu ar trebui să fie prioritatea dvs. Permiteți experților Optiprint să aibă grijă de tot și vă folosiți timpul mai înțelept, dedicat afacerii dvs.

La Optiprint, ne mândrim că rezolvăm peste 95% din serviciile noastre într-o zi lucrătoare și toate urgențele în 4 ore lucrătoare.

Echipa tehnică răspunde cu rapiditate pentru a vă asigura un mediu de business liniștit.

Astăzi, peste 30% din probleme sunt rezolvate de la distanță, prin telefon sau prin Teamviewer, la care conectează tehnicienii noștri la computerul clientului”, spune Žan Verbič, șeful Diviziei Tehnice Optiprint Slovene, d.o.o.

Specialiștii Optiprint se străduiesc pentru educarea lor continuă, în conformitate cu cele mai noi dezvoltări în domeniul printării, nu numai în hardware, ci și software. Problemele legate de descărcarea driverelor corecte și conectarea imprimantei la un computer sau rețea sunt doar probleme din trecut.
Serviciile eficiente sunt asigurate si cu ajutorul aplicatiei noastre de support software care ofera permanent informatii despre starea echipamentelor aflate la clienti de la momentul inchirierii până la solictare. Acest lucru le permite să deservească mai repede și cu o calitate mai bună orice solicitare. De asemenea, efectuează permanent inspecții preventive ale echipamentelor închiriate.

Deci, dacă doriți să tipăriți eficient fără griji și să eliminați timpul și cheltuielile, noi suntem ce aveți nevoie.

Dacă doriți să vedeți singur calitatea tipăririi, vă oferim o perioadă de testare gratuită a unui echipament.

Comandați un test gratuit aici.