Black Friday este o sărbătoare americană de cumpărături și consumism, care în ultimii ani a devenit un adevărat succes și în România.

Black Friday – începutul sezonului de cumpărături din decembrie

Este o sărbătoare care are loc vineri, a doua zi după sărbătorirea Zilei Recunostintei în America. În fiecare an, Ziua Recunoștinței are loc în a patra joi din noiembrie, urmată de Black Friday.

Black Friday marchează începutul sezonului festiv de cumpărături din decembrie și este considerată cea mai populară zi de cumpărături a anului. Oferte speciale și reduceri excelente sunt motivul pentru care mulți oameni petrec această zi în magazine.

Black Friday reduce prețurile și în Optiprint

Black Friday din acest an are loc pe 27 noiembrie 2020. La Optiprint, am pledat pentru utilizatori și am pregătit o ofertă exclusivă pentru închirierea unei imprimante.

Acțiune nebună a Optiprint Black Friday

Un pachet exclusiv de închiriere de imprimante Optiprint Black Friday include:

✅  Reducere de 20% la închirierea lunară a imprimantei până la sfârșitul anului

✅  7-zile de utilizare GRATUITA a dispozitivului multifunctional

✅  GRATUIT cartuse color care nu se epuizeaza niciodata

✅  Livrarea GRATUITĂ a dispozitivului și instalarea GRATUITĂ

✅  Printare si copiere color

✅  Scanare nelimitata

✅  Scanare catre E-mail,WI-FI,conexiune USB

✅  Suport complet și service GRATUIT

✅  CADOU: un top de hârtie de calitate

 

Nu ratați marea oportunitate a lui Optiprint

Profitați de oferta exclusivă și trimiteți o cerere la acest link. Introduceți „BLACK FRIDAY” în caseta codului promoțional.

De asemenea, puteți fi de acord cu oferta cu consultanții de vânzări Optiprint prin telefon. Sunați-ne la numărul de telefon 0770 809 169 sau 0314 05 35 70. De asemenea, puteți trimite cererea dvs. la adresa de e-mail dorin.solovastru@optiprint.ro. Includeți subiectul „BLACK FRIDAY” în e-mail.

Vă dorim o utilizare plăcută și fără griji a multifuncționalului!

*Condițiile campaniei „ Black Friday ” sunt enumerate aici.

**Oferta este valabilă în perioada 31.10.2020 – 31.12.2020 pentru fiecare dispozitiv nou închiriat suplimentar. Promoția nu se aplică contractelor de leasing pe termen scurt sau imprimantei în funcțiune.