Afacerile sunt concentrate asupra optimizării costurilor și creșterii eficienței. Afacerile sunt primele care își ajustează costurile operaționale în funcție de necesități.

Cu ajutorul Managementului Printării, companiile își pot reduce costurile și pot fi mai eficiente în ceea ce privește printarea și scanarea.

Cum pot optimiza costurile de printare?

Managementul printării optimizează costurile operaționale ale firmei. Îmbunătățește secvența proceselor, economisește timp și resurse, îmbunătățește productivitatea și oferă rentabilitate.

Prin Managementul printării companiile își pot reduce cheltuielile dedicate cu 30% în medie. *

Optimizarea costurilor de printare are loc în următoarele puncte:

Achiziția și mentenanța imprimantei, Achiziția de cartușe și alte consumabile pentru imprimantă, Actualizarea sofware-ului imprimantei, Timpul petrecut de departamentul IT pentru rezolvarea problemelor cu imprimanta, Optimizarea spațiului de lucru, Reducerea consumului de energie electrica dedicate funcționării imprimantei.

Utilizarea serviciilor de management al printării e esențială mai ales în cazul companiilor mici și mijlocii. Companiile mici au în medie resurse limitate pentru costuri operaționale. Ele își pot aloca resursele în zone mai profitabile, cum ar fi marketingul sau cercetarea și dezvoltarea.

Absența costurilor de achiziție și mentenanță

Unul dintre cele mai neplăcute lucruri în existența unei afaceri este disfuncția imprimantei atunci când e nevoie de ea/el. Depindem apoi de repararea ei, implicit de perioada de garanție și putem fi nevoiți să achiziționăm o nouă imprimantă. Achiziția presupune instalarea, un cartuș nou, conectarea imprimantei la rețea și deprinderea modului în care aceasta funcționează de către utilizatori.

Prin intermediul managementului imprimării puteți scăpa de aceste costuri. Beneficiile acestui serviciu sunt: imprimanta, instalarea softului necesar, întreținerea, reparația și suportul tehnic inclus. Cu soluția Optiprint imprimanta nu-și va înceta funcționarea, întrucât serviciul nostru client e foarte rapid.

Prin urmare afacerile nu mai au nevoie de o investiție inițială mare pentru achiziția unei imprimante. Costul închirierii imprimantei acoperă costurile de instalare, mentenanța, reparațiile și suportul tehnic. Soluția Optiprint include cartușele color fără sfârșit.

Avantajul soluției de management al printării e un sistem informatic prin intermediul căruia toate actualizările de soft și inspecțiile preventive ale imprimatei sunt făcute în timp util. Majoritatea problemelor sunt rezolvate de la distanță. O echipă a Serviciului Client monitorizează starea imprimantelor și intervine ori de câte ori sunt detectate nereguli.

Software-ul performant economisește timp întrucât actualizările și serviciile de bază sunt făcute de la distanță. În cazul apariției unor disfuncții majore, echipele noastre intervin în majoritatea cazurilor în aceeași zi. Țelul este printarea fără griji și desfășurarea activității angajaților fără perturbări.

Mai mult decât închirierea unei imprimante

Managementul imprimării economisește bani și timp. Întreaga mentenanță a imprimantei precum și actualizările periodice sunt incluse în costul chiriei.

În general, când închiriați o imprimantă plătiți mentenanța imprimantei și actualizarea software-ului acesteia. În cazul apariției mai multor disfuncții, costul fiecăreia este taxat separat. Acoperirea costurilor pieselor de schimb rămâne o altă chestiune deschisă. Comandarea pieselor de schimb încarcă în mod nenecesar departamentul IT. În cazul în care piesa de schimb nu e disponibilă, apar în mod evident alte întârzieri ale reluării imprimării, ceea ce blochează fluxul de muncă al angajaților.

Managementul serviciilor de printare asigură eficiența organizației și oferă printare, copiere și scanare lipsite de griji.

Costuri zero pentru achiziția cartușelor.

Managementul serviciilor de printare oferă printare color lipsită de griji. Serviciul include cartușe care nu se termină, astfel încât cheltuielile dedicate achiziției cartușelor nu există.

Cartușele fără sfârșit sunt inovația Optiprint.

Angajații pot printa alb negru sau color cu același cost.

<h2 style=”text-align: center;”><strong>Brez stroška nakupa kartuš </strong></h2>
<p style=”text-align: center;”>Celovito upravljanje storitev tiskanja omogoča <span style=”color: #29a9e2;”><strong>brezskrbno barvno tiskanje</strong></span>. Storitev vključuje neomejeno barvno kartušo, zato podjetje nima nikakršnih stroškov z nakupom kartuš ali tonerjev.</p>
<p style=”text-align: center;”><strong>Neomejena barvna kartuša</strong> je <a href=”https://www.optiprint.si/o-nas/”>Optiprintova inovacija</a>. Z njo uporabnik lahko natisne <strong><span style=”color: #29a9e2;”>do 40.000 barvnih izpisov</span></strong>.</p>
<p style=”text-align: center;”>V podjetju lahko zaposleni <strong>neomejeno tiskajo</strong> tako <strong><span style=”color: #29a9e2;”>barvno</span></strong> kot <strong>črno-belo</strong>, in sicer <strong>po enaki ceni</strong>. Zaposlenim ni potrebno paziti na porabo barvnih izpisov. Kar prinaša dodano vrednost pri uporabniški izkušnji, saj so delovni procesi prijetnejši, ko jim dodamo <strong>odtenek barvitosti</strong>.</p>

Costuri mai scăzute cu managementul IT în companie

De obicei actualizarea softului imprimantei, achiziția de cartușe sunt sarcini ce revin angajaților departamentului IT. De obicei angajații IT sunt deja supraîncărcați, astfel încât sarcinile în plus care țin de recuperarea funcționării imprimantei scad eficiența departamentului.

Managementul printării eliberează departamentul IT de sarcinile în conexiune cu funcționarea imprimantei. Timpul alocat achiziției de cartușe nu mai există. Timpul dedicat achiziției pieselor de schimb pentru imprimantă se reduce la zero, astfel că în sfârșit departamentul IT se poate concentra asupra sarcinilor relevante.

Optimizarea printării. Cu mai puțin creăm mai mult, mult mai mult.

Managementul printării țintește să maximizeze optimizarea. De cele mai multe ori numărul de imprimante și funcționalitatea lor nu sunt calibrate nevoilor companiei și nu țin seama  necesitățile de printare și scanare a diferitelor departamente din companie. Parte a optimizării poate fi și reducerea numărului de imprimante și implicit, economia aferentă de energie. Dezvoltarea tehnologică permite utilizarea unor echipamente mai eficiente din punct de vedere energetic și cu funcționalitate mai bună. Înlocuirea echipamentelor vechi cu unele noi și performante crește eficiența muncii.

Dimensionare corectă a parcului de imprimante și înlocuirea celor disfuncționale companiile mici au un randament mai bun și economisesc energie.

Optimizarea spațiului în care vă desfășurați activitatea

Spațiul de lucru dedicat imprimantelor nenecesare e alocat în mod mai eficient. Companiile aflate în proces de închiriere de spații de lucru planifică cu atenție alocarea optimă a acestuia.

Managementul printării eliberează spațiul dedicat imprimantelor nenecesare. Dispozitivele multifuncționale sunt foarte potrivite pentru întreprinderile mici și mijlocii, întrucât oferă performanță maximă pentru un produs relativ mic din punct de vedere al dimensiunii.

Printare, copiere și scanare lipsită de griji cu Optiprint.

Managementul printării optimizează costurile operaționale dedicate imprimantei, întrucât închirierea imprimantei include mentenanța și actualizarea softului, reparația și suportul tehnic, toate piesele de schimb și un cartuș color fără sfârșit. Cu Optiprint printăm, scanăm și copiem lipsiți de griji.

Solicită testare gratuită aici.

Cu Optiprint printăm, scanăm și copiem lipsiți de griji.

* Companiile își reduc costurile operaționale cu până la 30%  prin optimizarea printării. Studiul a avut loc în Marea Britanie în 2018 Sursa: IDC EMEA, 389 Chiswick High Road, London, W4 4AE, U.K.