Cum să-ți crești afacerea în timpul pandemiei?

Simplu, alegând o afacere cu rezultate demonstrate.

Cum face afacerea ta față condițiilor economice globale, mai puțin favorabile? Cu un model care a obținut deja rezultate în ciuda condițiilor economice defavorabile generate de pandemie.

În timp ce afacerile își restructurează activitățile ca urmare a impactului pandemiei asupra economiei, investitorii își regândesc și reevaluează planurile de investiții.

În ciuda condițiilor economice defavorabile generate de pandemie, există afaceri care rezistă și au profit. O astfel de afacere este franciza Optiprint.

De ce ai alege o franciză?

Prin comparație cu o afacere care există într-o singură piață, franciza e o afacere obligată să se adapteze la realitățile mai multor piețe. Francizele oferă know-how și informații valoroase în ceea ce privește profitabilitatea. Poate acum mai mult decât în alte contexte e momentul prielnic să alegi să investești într-o franciză. Iată câteva argumente:

Franciza e un model de afacere rezilient

Avantajul unei francize constă în faptul că partenerii obțin un model de afacere cu rezultate dovedite, care a fost deja testat în contextul mai multor piețe. Francizorii îți sprijină partenerii prin educație, sprijin și asistență constantă, echipamente.

Referințe și networking

O franciză are beneficiul renumelui și relațiilor existente de afaceri, oferind partenerilor lor premize solide. Aceste premize împreună cu renumele mărcii susțin afacerea în condiții economice defavorabile.

Risc scăzut

Unele francize presupun o investiție mai mică, ceea ce expune investitorul la un risc mai scăzut.

Sprijin & Cooperare

Prin investiția într-o franciză, investitorii au acces la o mulțime de resurse disponibile de la ceilalți parteneri de franciză. Întrucât experiența altor investitori există deja, noii investitori alocă mai puține resurse marketingului, brandingului. Experieța investitorilor existenți ghidează noii investitori de-a lungul procesului de construcție a afacerii lor.

Franciza Optiprint e o nouă oportunitate pentru tine

În ciuda condițiilor economice defavorabile francizele reprezintă modele de afaceri de încredere pentru investitori, aceștia putând să capitalizeze pe oportunitățile existente în piețele în care își desfășoară activitatea.

Vrei să afli mai multe despre investiția potrivită pentru tine? Alătură-te webinarului nostru și fii în contact cu echipa care va răspunde întrebărilor tale. Webinarul “Creșterea afacerii tale în timpul pandemiei de coronavirus. Franciza Optiprint e o oportunitate pentru tine“ va avea loc miercuri, 10 februarie 2021, 11.00 am/UTC + 2. Pentru înregistrare gratuită click aici.

Limba de comunicare la webinar este engleza.

Feel welcomed to get in touch with us! You can contact our franchise team here and discover more insights into the Optiprint business model here.

See you at the webinar!

*Source: The Franchising Business Model: An Entrepreneurial Growth Alternative. International Entrepreneurship and Management Journal 8(1):75-98. March 2010.