„Atunci când ai rezolvat problema atragerii și controlului atenției copilului ai rezolvat întreaga problemă a educației.”  – Maria Montessori

Eficiența utilizării materialelor colorate. Ce zici de preț?

În ciuda faptului că suntem conștienți de importanța culorii și dorim să oferim materiale de învățare de înaltă calitate, culoare și varietate, ne confruntăm cu provocarea eficienței costurilor. Noi cei de la Optiprint am decis să găsim o soluție și să creăm o lume a imprimării color, care să fie accesibilă tuturor școlilor și grădinițelor.

Prin dezvoltarea proprie a unui cartuș color nelimitat, am reușit să punem prețul imprimării color la egalitate cu prețul alb-negru. În acest fel, am introdus imprimarea color în școli, grădinițe și alte instituții de învățământ din toată România.

Scopul Optiprint este de a face imprimarea color accesibilă și ecologică.

Închirierea Optiprint este foarte ușoară și fără griji pentru grădinițe !

Există deja o mulțime de grădinițe și școli care folosesc soluția de imprimare color Optiprint și sunt conștiente de importanța tipăririi color pentru o învățare mai ușoară. Construirea de relații de calitate cu instituțiile de învățământ este misiunea noastră, dar și motivația și responsabilitatea. Cu mulți dintre ei ne străduim să construim relații puternice bazate pe respect și crearea unui bine comun.

MARTIE E TIMPUL PROMOȚIILOR SPECIALE PENTRU GRĂDINIȚELE DIN ROMÂNIA

La Optiprint suntem conștienți de cât de importantă este imprimarea color, în special pentru copii. Prin urmare, avem o promoție specială.

Închiriază o imprimantă în martie și vei tipări 1 lună gratuit iar în plus vei primi un top de hârtie.

Nu ratați această oportunitate și trimiteți cererea accesând acest link: https://www.optiprint.ro/testare-gratuita/ și introduceți »grădiniță« în codul promoțional.

Ne puteți contacta și pe adresa de e-mail alina.sopu@optiprint.ro sau la telefon 0725 559 599.

* Oferta este valabilă doar pentru grădinițe în perioada 14.03.2022 – 31.03.2022

Luna iubirii

**

* Oferta este valabilă doar pentru grădinițe în perioada 14.03.2022 – 31.03.2022