Ziua Internațională a Femeii (IWD) este o sărbătoare globală celebrată anual pe 8 martie pentru a comemora realizările culturale, politice și socioeconomice ale femeilor. Este, de asemenea, un punct de referinta în mișcarea pentru drepturile femeilor, atrăgând atenția asupra unor probleme precum egalitatea de gen, drepturile reproductive, violența și abuzul împotriva femeilor.

Ziua Femeii este o zi importantă pentru Optiprint. Mai ales că evidențiază importanța femeilor în sectorul serviciilor, unde predomină angajații bărbați. Optiprint angajează până la 30% femei, care lucrează nu doar în departamentele administrative și organizatorice, ci și în departamentele tehnice, consultanță IT și producție.

La Optiprint, Ziua Femeii este dedicată omagierii rolului important pe care îl joacă femeile în societate și în afaceri. Angajații Optiprint au vorbit despre importanța diversității și a satisfacției în muncă:
„Credem că diversitatea ne ghidează munca. Echilibrul de gen ajută la găsirea de soluții organizaționale, la dezvoltarea unor inovații mai bune și, în consecință, la mai mult succes la locul de muncă”, a declarat Tamara Buhin, Manager de Dezvoltare a Francizei.
„Indiferent de gen și de alte categorii în care oamenilor le place prea des să se încadreze, este de neprețuit să fii conștient de libertatea de alegere, atât în lumea personală, cât și în cea de afaceri”, Živa Lacko, manager de franciză.

Optiprint sărbătorește săptămâna femeilor. De aceea, oferă o ofertă specială tuturor femeilor de Ziua Femeii:

✅ Prima luna gratuita la inchirierea unui dispozitiv multifuncțional.
✅ Cartuș cu cerneala color nelimitate
✅ Livrarea echipamentului si instalarea acestuia
✅ Imprimare și copiere color
✅ Scanare nelimitată
✅ Scanare către e-mail, conectivitate Wi-Fi și USB
✅ Asistență și servicii complete incluse
✅ CADOU: 1 top hartie de calitate

Profita de oferta si trimite o cerere la acest link. Introduceți „Ziua Femeii” în câmpul pentru codul promoțional. Puteti obtine oferta si telefonic cu consultantii de vanzari Optiprint. Sunați-i la 0774 022 044. Puteți trimite cererea dumneavoastră și la adresa de e-mail info.buc@optiprint.ro. Specificați „ziua femeii” în e-mail.

Frumusețea feminină nu se reflectă în chipul ei, ci în sufletul ei. Pasiunea ei constă în grija iubitoare. Și frumusețea unei femei crește odată cu vârsta.

(Audrey Hepburn)

*Promoția este valabilă doar în săptămâna 7 martie 2022 – 11 martie 2022.