Imprimantele sunt un echipament necesar pentru orice birou. Evoluția din industria tipografiei cu siguranță arată că oamenii și companiile nu se mai ocupă, practic, de imprimante. Ritmul rapid al afacerilor nu vă permite să pierdeți timpul cu imprimanta. Acest lucru poate duce la costuri mari și risipă de timp. De asemenea, întreprinderile doresc optimizarea și un control mai bun al costurilor, astfel încât tot mai mulți aleg să închirieze o imprimantă.

Dacă ați cumpărat vreodată o imprimantă, atunci sunteți conștienți de adevărul următoarelor fapte.

Când cumpărați o imprimantă, această investiție care este deja destul de mare nu include costurile de funcționare ale imprimantei, cum ar fi înlocuirea cartușelor de cerneală sau a altor piese de schimb.

Unele dintre aceste piese sunt foarte costisitor de înlocuit, cum ar fi cartușele care depășesc adesea costul de achiziție al imprimantei. Va trebui să comandați singuri piesele de schimb și să le așteptați zile în șir până ajung sau va trebui să le cumpărați de la un vânzător cu un preț ridicat.

Piesele de schimb nu sunt singurul cost care apare la achiziția unei imprimante. În cazul în care achiziționați o imprimantă, trebuie să vă ocupați singuri de întreținerea acesteia. Toate acestea duc la costuri suplimentare și vă răpesc din timpul dvs. care este deja limitat.

Investiția în orice produs pentru biroul dvs. necesită o analiză detaliată. Mai jos enumerăm faptele care demonstrează că închiriatul imprimantei este o soluție optimă în ziua de azi, față de achiziția uneia.

Cea mai bună verificare a costurilor cu imprimarea

Închirierea imprimantei este o soluție excelentă pentru a optimiza și a verifica mai bine costurile cu imprimarea din întreprinderea dvs. Prețul chiriei lunare este unul fix, fără costuri suplimentare și este adaptat în funcție de volumul de pagini tipărite și în funcție de găsirea celui mai bun tip de echipament pentru fiecare loc de muncă. Pachetul este legat de numărul de pagini tipărite și este determinat în urma consultării cu profesioniștii noștri în vânzări.

Nu mai există costuri cu service-ul, cu întreținerea și cu consumabilele

Prețul închirierii unei imprimante include activitatea de service și toate piesele de schimb ale imprimantei, ceea ce înseamnă că, în cazul unei defecțiuni sau a necesității înlocuirii cartușelor, nu trebuie să vă faceți griji pentru nimic.

Asistență service completă și rapidă

Spre deosebire de cazul în care cumpărați o imprimantă pentru care trebuie să efectuați singur întreținerea sau să plătiți pentru o reparație costisitoare, în cazul închirierii echipa noastră de asistență tehnică răspunde rapid, pentru a vă ajuta să vă desfășurați activitatea fără probleme. Pentru asistență continuă și orice întrebări, vă stau la dispoziție, de asemenea, experții centrelor de apel pe care vă puteți baza.

Susținerea ecologiei cu închirierea Optiprint

Soluția noastră ne permite ca pe aproape întreaga durată de funcționare a imprimantei, indiferent de numărul de pagini tipărite, să nu aruncăm niciun set de cartușe. Din dorința reducerii deșeurilor, chiar în procesul de producție, folosim multe materiale reciclabile, care altfel ar deveni gunoi. Pe parcursul activității noastre, am salvat o mulțime de cartușe de cerneală datorită dezvoltării proprii bazate pe reutilizarea cartușelor de cerneală. Prin eforturile ecologice întreprinse de companie, contribuim la un mediu mai curat. Puteți citi mai multe despre importanța reciclării cartușelor pe blogul nostru.

Un partener de încredere acasă și în străinătate

Clienții sunt pentru noi mereu pe primul loc, lucru atestat de peste 4.100 de clienți satisfăcuți. Datorită unei rețele de franciză bine dezvoltate putem asigura o reacție rapidă indiferent de locația dvs.

Prin acest model de business cu franciză suntem prezenți de-a lungul regiunii Adriaticii și anume în Slovenia, Croația, Bosnia și Herțegovina, în Serbia, România, Italia și Cehia. Puteți găsi mai multe informații despre cum să deveniți partenerul nostru prin franciză aici.

Închirierea unei imprimante sau a unui dispozitiv multifuncțional are cu siguranță multe avantaje față de o achiziție clasică.

În cazul în care încă nu sunteți complet convins, puteți testa imprimanta în mod gratuit. Comandați o testare gratuită