Probabil, la un moment dat, v-ați aflat într-o situație în care aveați nevoie de o imprimantă sau de un multifuncțional pentru o perioadă mai scurtă de timp?

La Optiprint oferim clienților posibilitatea de închiriere pe termen scurt a imprimantelor, pentru o perioadă de timp limitată.

 

Beneficiile închirierii pe termen scurt:

Caracteristici avansate ale imprimantelor

Imprimantele pentru închiriere pe termen scurt vă oferă o serie de funcții avansate de care aveți nevoie pentru a vă optimiza munca:

  • imprimare color și scanare pe două fețe
  • scanează la email
  • conexiune Wi-Fi și USB
  • compatibilitate cu Windows, MacOS, Linux
  • viteza de printare de 35 pagini / min

Suport tehnic permanent

O echipă de asistență tehnică Optiprint cu experiență va asigura instalarea completă, configurarea corespunzătoare și conectarea imprimantei la computer.

Pentru asistență și orice întrebare aveți, vă puteți baza, de asemenea, pe experții noștri, care vă stau întotdeauna la dispoziție.

Preturi excelente pentru tipărire color

Imprimanta poate fi închiriată pentru cel puțin o lună. Închirierea unei imprimante reduce drastic cheltuielile de achiziție inițiale ale unei imprimante, cartușele, alte piese de schimb și costurile de reparație și întreținere pe care le-ați avea cu propriul dispozitiv.

Livare la Sediu

Consultanții noștri vor fi încântați să vă sfătuiască care imprimantă sau funcțional este cel mai potrivit pentru dvs. și vor analiza cu dvs. toate opțiunile de preluare sau livrare. Pentru mai multe informații, nu ezitați să ne contactați prin intermediul formularului online.

În acest an, am lansat un nou serviciu de tipărire pentru perioade scurte. Această soluție este ideală pentru imprimare sau scanare ușoară, comodă și color de acasă. Consultați-ne cum puteți crea biroul de acasă perfect cu o imprimantă sau multifuncțional, aici.