Visezi la libertatea verii, la aerul curat și la albastrul mării, la razele soarelui care îți încălzesc fața? …

… Desigur, o vacanță fără griji te așteaptă. Dar te-ai gândit vreodată să creezi o atmosferă de vacanță fără griji și în biroul tău?

Noi cei de la Optiprint te putem sfătui. Urmează recomandările de mai jos, care vor contribui la bunăstarea ta în timpul lunilor de vară. Acum te vei simți aproape la fel de bine la birou ca și în vacanță!

Aer conditionat

Lunile fierbinți de vară aduc valuri de căldură și pur și simplu nu te poți lipsi de aerul condiționat! Relaxați-vă și asigurați-vă că aveți o ventilație adecvată, astfel încât să vă puteți concentra și să vă destindeți în timp ce lucrați.

Aparat de cafea cu gheață

Acest lucru face minuni! Folosiți un aparat de cafea, adăugați puțină spumă și câteva cuburi de gheață. Cu o cafea cu gheață delicioasă dimineața, munca devine o adevărată plăcere!

Un spațiu pentru întâlniri fără griji

O chicinetă sau un spațiu de birou care este perfect pentru relaxare. Zece minute pentru o conversație informală la cafeaua de dimineață aduce un zâmbet pe chipurile angajaților. Și ce poate fi mai bun decât oamenii zâmbitori care sunt entuziasmați să lucreze la birou?

Scaun de birou confortabil

O postură confortabilă vara, fără dureri în partea inferioară a spatelui. Un scaun confortabil ar trebui să determine o pozitie adecvată, să fie echipat cu roți și să fie reglabil pe înălțime. Un sprijin bun pentru spate este foarte important.

Spațiu de lucru ordonat

Pentru a lucra mai eficient, asigurați-vă că zona de lucru este cât mai ordonată și biroul este îngrijit. Pentru mai puțin stres și un efect calmant, decorează spațiul cu plante. Acest lucru vă va stimula și creativitatea. Pentru a te asigura că amintirea vacanței tale nu se estompează prea repede, imprimă-ți fotografia de vacanță color și înfrumusețează-ți biroul.

Imprimanta impecabilă

Una dintre cele mai mari probleme din birourile moderne este imprimanta nesigură, care de obicei se defectează exact atunci când ai cea mai mare nevoie de ea. Nu vă faceți griji, în loc să vă preocupați cu privire la garanții și la cumpărarea consumabilelor, lăsați întreținerea imprimantei în seama noastră.

De 12 ani, Optiprint oferă închiriere de imprimante fără griji pentru mai mult de 4.000 de clienți din Slovenia și din străinătate.

Puteți alege dintr-o gamă largă de imprimante și dispozitive multifuncționale. Cu toate acestea, toate au un lucru în comun: IMPRIMARE, COPIERE ȘI SCANARE GRATUITĂ ÎN VARA ANULUI 2022. Alegeți o imprimantă cu pachetele Opti S, Opti M și Opti L și imprimați gratuit toată vara!

Campania de vară include *:
✅ IMPRIMARE, COPIERE ȘI SCANARE GRATUITĂ PE TIMP VARĂ
✅ Închiriază o imprimantă sau un dispozitiv multifuncțional
✅ Cartuș color nelimitat
✅ Livrarea și montarea aparatului
✅ Imprimare și copiere color
✅ Scanare nelimitată
✅ Scanare către e-mail, conectivitate Wi-Fi și USB
✅ Suport și servicii complete

Profită de oferta Optiprint și trimite o cerere prin acest link. Introdu „Carefree Summer 2022” în câmpul de cod promoțional.

Vă dorim o vară fără griji, chiar dacă stați la birou!

* Oferta include dispozitive cu jet de cerneală.