Impreuna, mergem mai departe: Printare gratuită pentru microîntreprinderi, toată vara. Dacă nu acum, atunci cand?

Acest an este cu siguranță memorabil din cauza pandemiei de coronavirus. Situația dificilă are un impact major asupra fiecarei afaceri. Printre cele mai vulnerabile se afla microîntreprinderile, pentru care Optiprint a pregătit o ofertă specială.

Cum putem ajuta microîntreprinderile?

Carantina și scăderea afacerilor au dus la nesiguranță generata de intreruperea activitatii. Cu toate acestea, afacerile încep să revină la normal cu restrictii speciale, care necesită atenție sporită.

Micile întreprinderi si microîntreprinderile sunt un stâlp al economiei noastre. Microîntreprinderile in special, deoarece sunt flexibile si se adaptează rapid schimbărilor. Este si responsabilitatea noastră ca parte a mediului de afaceri să le ajutăm cât de mult putem. Așadar, hai să ne unim fortele și să ne ajutăm reciproc!

Ajutorul Optiprint pentru microîntreprinderi

Noi, cei de la Optiprint, suntem dedicați microîntreprinderilor pentru că dorim să le susținem și să le oferim o revenire ușoară la operațiunile normale dupa restrictiile impuse de pandemie. Așadar, am creat  oferta ”MAXI-MICRO”, prin care oferim printare si scanare gratuită pe timpul verii, ca tu sa-ti poti continua afacerea fara stres.

Pentru a ajuta microîntreprinderile, oferim posibilitatea printării si scanării color, nelimitate. În acest fel, costul printării profesionale a documentelor si a materialelor promotionale va fi practic zero, lucru care face totul mai ușor când vine vorba de căutarea noilor oportunităților de afaceri.

MAXI-MICRO” este o campanie care oferă microîntreprinderilor toate beneficiile atunci când utilizează imprimantele Optiprint, gratuit, în vara anului 2020! Pe lângă serviciile oferite gratuit pe timpul verii, primești, de asemenea, o perioadă de testare fara nicio obligatie.

Cu ce te avantajează pe tine?

  • ✅ Dispozitiv multifuncțional Optiprint,
  • ✅ Servicii gratuite Optiprint pe tot parcursul verii 2020,
  • ✅ Cartușe nelimitate,
  • ✅ Livrare si instalare gratis,
  • ✅ Printare color,
  • ✅ Scanare nelimitată,
  • ✅ Copiere,
  • ✅ Scanare către e-mail, WI-FI si USB,
  • ✅ Suport tehnic si intretinere gratuite,
  • ✅ Cadou: un top de hartie de calitate.

Microîntreprinderile pot printa si scana gratis pe tot parcursul verii, cu Optiprint.

Tot ce trebuie să faci este:

  • sa trimiți o comandă la acest link și să introduci codul promoțional ”MAXI-MICRO” în câmpul destinat  sau
  • Contactează-ne și fă o programare direct prin telefon. Sună la numărul 0770 809 169 / 0774 022 044 (Bucuresti si Ilfov) sau  040 724 275 888 (Prahova)
    . Primim cereri și la adresa de e-mail vanzari.buc@optiprint.ro (Bucuresti si Ilfov) sau vanzari.ph@optiprint.ro (Prahova). 

Grăbește-te, nu rata promoția de vară si printeaza fara griji!

Ajutorul Optiprint pentru microîntreprinderi
*promoția se aplică tuturor clienților, atât cei noi cât și cei deja existenți, în cazul închirierii unei imprimante noi
** promoția se aplică in limita stocului existent
***promoția este valabilă de la 1.07.2020, pana la 31.08.2020, pentru un abonament de minimum 2 ani
**** testarea este complet gratuită și poate fi folosită fără obligații, înainte de semnarea contractului
****** promotia este valida numai in zonele acoperite de partenerii nostri