De-a lungul acestei luni accentuăm egalitatea și creăm oportunități astfel încât toți angajații noștri să fie responsabili față de destinele lor lor profesionale. Întrucât femeile sunt adeseori subestimate, ne dorim să subliniem valoarea inteligenței emoționale și a »soft skills-urilor«, aptitudini de care femeile dispun în medie în mai mare măsură.
Femeile sunt mai capabile să formeze o cultură organizațională stabilă și sunt de cele mai multe ori mai abile în înțelegerea situațiilor individuale și mai capabile să ajungă la dialog.

Luna femeilor ca parte a Organizațiilor. Cum ne-a venit ideea?

De-a lungul ultimilor 20 de ani, un număr în creștere de țări au promovat participarea femeilor în organizații, întrucât se crede că aceasta ar duce la creștere economică în țările respective, mai ales dacă femeile sunt în poziții cheie ale acelor organizații. Se așteaptă ca femeile antreprenor și manager, a căror pondere e în ușoară creștere, să conducă la descoperirea de noi perspective de dezvoltare a organizațiilor prin modul lor de management și leadership, creând astfel noi oportunități, afaceri de succes și locuri de muncă. Cercetarea arată că organizațiile cu o pondere mai mare a afemeilor în poziții cheie au rezultate financiare mai bune și rezultate mai bune la nivelul afacerilor pe care le conduc și reprezintă. (Sursă: FCEM, World Federation of Women Entrepreneurs)
Fiecare femeie e o parte importantă a acestui mozaic
La Optiprint recunoaștem importanța femeilor aflate în orice poziție la nivelul organizațiilor din care fac parte, astfel că ne-am hotărât să le oferim posibilitatea de testare gratuită a serviciului nostru de închiriere imprimante până la sfârșitul lunii mai.

Un exemplu pozitiv e inspirația de care toți avem nevoie

La Optiprint promovăm rezultatele femeilor care sunt parte a echipelor noastre, și suntem concetrați pe diversitate, pe dezvoltarea culturii organizaționale și pe promovarea egalității. În ciuda faptului că serviciul Optiprint are o parte componentă tehnică importantă, 30% dintre noi sunt femei, și o parte semnificativă a acestora sunt implicate în producție sau în asigurarea suportului tehnic.

„Credem că diversitatea pe care o creăm extinzând Optiprint prin franciză este una dintre valorile care ne ghidează munca. Am descoperit de-a lungul timpului că echipele mixte găsesc soluții mai bune la nivel organizațional, inovează mai mult și au implicit mai mult succes în activitate”, spune Tamara B., Director de Dezvoltare al Francizei Optiprint

La Optiprint avem angajate în poziții tehnice

Știi că dilemele tale tehnice sunt rezolvate de angajata noastră, Maja O., care în afară de backgroundul tehnic îți înveselește ziua ori de câte ori îi ceri ajutorul? Ne-ar plăcea să vedem mai multă diversitate a echipelor noastre în viitor. Poate într-o zi o nouă colegă implicată în reparatul imprimantelor ni se va alătura

Satisfacția la nivelul organizației începe cu armonie între toți angajații, femei și bărbați

La Optiprint luna mai e alocată dezvoltării relațiilor armonioase. Asta mai ales întrucât relațiile armonioase sunt cheia succesului nostru. La Optiprint e important să avem relații de afaceri stabile și suntem foarte motivați ca angajații noștri să se simtă împliniți în viețile lor de asemenea. Este motivul pentru care credem în echilibrul dintre viața personală și profesională.

„Suntem hotărâți și încurajăm echilibrul între viața profesională și cea personală, întrucât cei care au o viața personală mai activă au mai mult succes. Angajații noștri care se simt împliniți sunt mai motivați, mai dedicați și mai productivi. În plus, zâmbesc tot timpul, ceea ce desigur că influențează pozitiv mediul de lucru, spune Živa K., Resurse Umane

Doar angajații noștri fericiți îți pot oferi printare fără griji

La Optiprint credem că o cultură organizațională echilibrată se reflectă și în exterior. Doar angajații noștri fericiți îți pot oferi printare fără griji, adică un serviciu de cea mai bună calitate. Echipele tehnică și de vânzări sunt în contact cu clienții noștri în fiecare zi. Cultura noastră organzațională e pozitivă. Echipa e formată din angajați motivați și pozitivi, care recunosc oportunitățile și încearcă să rămână cu zâmbetul pe buze, chiar în momente de criză.

Zâmbim împreună cu tine

Atitudinea pozitivă Optiprint e remarcată de clienții care vin în contact cu noi. „Primim din ce în ce mai multe telefoane, emailuri și postări pe rețelele de socializare despre atitudinea pozitivă a echipelor noastre tehnică și de vânzări. Suntem foarte entuziasmați de recunoașterea pe care aprecierile beneficiarilor serviciilor noastre ni le aduc și mândri de energia pozitivă pe care echipa noastră o are”, spune Živa Lacko, Director Franciză

Țelul Optiprint este să oferim printare fără griji clienților noștri. Și pentru că ne străduim să avem atitudinea potrivită putem construi relații pe termen lung cu beneficiarii serviciilor noastre.

Luna femeilor la Optiprint înseamnă câteva beneficii. Doar de data aceasta beneficiile sunt rezervate femeilor.

În ciuda faptului că promovăm egalitatea de drepturi pentru bărbați și femei, implicit pentru toți angajații noștri, ne-am hotărât să fim un pic mai darnici în luna mai cu femeile, oferindu-le posibilitatea de testare gratuită a serviciului nostru de închiriere imprimante până la sfârșitul lunii mai 2021.

Testarea gratuită a serviciului nostru de închiriere imprimante/multifuncționale include:
• Utilizarea GRATUITĂ a imprimantei/multifuncționalei până la sfârșitul lunii mai 2021
• Acces la cartușul fără sfârșit
• Livrarea și instalarea GRAUITĂ a imprimantei/multifuncționalei
• Printare/copiere color
• Scanare nelimitată
• Trimiterea documentelor scanate pe email, Wi-FI, USB
• Suport clienți

Nu rata oportunitatea Optiprint!

Folosește-te de acest prilej și înregistrează-ți cererea la linkul. Tastează „Luna femeilor în organizații” în câmpul cu codul promoțional.
Poți obține același lucru sunându-ne: +40 77 402 20 40 sau trimițându-ne un email la adresa: vanzari.buc@optiprint.ro. Tastează „Luna femeilor în organizații” în subiectul emailului.

Îți urăm un mai 2021 frumos!

* Termenii și condițiile Lunii femeilor în contextul Organizațiilor sunt aici
** Oferta e valabilă între 5/1/2021 to 5/31/2021 pentru fiecare echipament închiriat. Promoția nu e aplicabilă închirierilor pe termen scurt sau imprimantelor TO-GO