Unul dintre cele mai mari dezavantaje ale achiziționării unei imprimante este că respectiva companie trebuie să suporte costul achiziționării dispozitivului, finanțând în același timp toate costurile asociate cu funcționarea și întreținerea acestuia.

Închirierea unei imprimante s-a dovedit a fi o soluție mai bună, oferind flexibilitate companiei.
Pe lângă faptul că întreținerea este inclusă, închirierea este o soluție mai rentabilă, în special pentru întreprinderile mici și mijlocii, deoarece costurile pot fi planificate. Prin închiriere, compania plătește o chirie fixă lunară, ceea ce reduce costurile pe termen lung; compania nu trebuie să-și facă griji cu privire la deprecierea dispozitivului, piesele de schimb, întreținerea și cumpărarea de cartușe.

Închirierea unei imprimante cu funcția de cartuș color inclusă

Achiziționarea cartușelor de imprimantă reprezintă unul din cele mai mari costuri, mai ales în locurile de muncă unde angajații imprimă mult în fiecare zi. Cartușele sunt scumpe. Atunci când cumperi cartușe din magazin, cele color sunt aproape de trei ori mai scumpe decât cartușele alb negru. Totodată, compania trebuie să asigure că acestea sunt întotdeauna la dispoziție, asigurând astfel o cantitate adecvată.

Prin închirierea unei imprimante, compania economisește costul cartușelor, deoarece acestea sunt incluse în taxa lunară fixă de închiriere.

Închirierea Optiprint funcționează într-adevăr conform promisiunii și nu trebuie să îți faci griji pentru cartușe.” (Valentina Napret, NATURAS d.o.o.)

Prețul pentru imprimarea color și cea alb-negru este același, deoarece cartușul continuu de cerneală Optiprint utilizează tehnologie de alimentare continuă cu cerneală, care permite până la 40.000 de imprimări color fără schimbarea cartușului.

Suntem foarte mulțumiți de Optiprint și ne place în mod deosebit conceptul de cartuș color continuu. Putem imprima foarte mult. Ceea ce ne place în mod special este că imprimarea este accesibilă, colorată și de bună calitate.” (Irena Upelji, directoarea grădiniței Oton Župančič)

Închirierea cu service inclus

La achiziționarea unei imprimante, compania trebuie să se asigure că dispozitivul funcționează corect. Unele lucrări de întreținere pot fi efectuate chiar de companie, în timp ce alte servicii pentru software și hardware trebuie să fie comandate de către companie de la un furnizor extern, ale cărui servicii sunt de obicei costisitoare. Pentru anumite defecte, compania poate solicita o garanție, însă trebuie să se aștepte ca imprimanta să dea greș, deoarece vânzătorul nu furnizează de obicei echipamente de înlocuire.

Prin închirierea unei imprimante, compania economisește costul serviciilor și întreținerea acesteia, acestea fiind incluse în prețul închirierii lunare. Tehnicienii instalează dispozitivul și se asigură că imprimanta funcționează fără probleme; aceștia efectuează întreținerea și repararea sau înlocuirea imprimantei în cazul oricăror defecțiuni. În acest fel, munca angajaților continuă întotdeauna fără probleme.

Am decis să folosim serviciul Optiprint, care includea întreținerea imprimantei pe lângă închiriere, pentru că ne lua mult prea mult timp să ne ocupăm de imprimante. Ne-a deranjat în special faptul că în cazul unei defecțiuni sau a unei erori, rămâneam fără imprimante, deoarece trebuiau duse la centrul de service. Suntem foarte mulțumiți de receptivitatea Optiprint în cazul apelurilor de service. Pe baza propriei noastre experiențe bune, am decis să folosim un serviciu Optiprint similar în compania noastră din străinătate.” (Edvard Bešlagič, semnatar autorizat al INFOTRADE PLUS d.o.o.)

Sunt foarte mulțumit de promptitudinea răspunsului în cazul soluționării problemelor. Vă mulțumesc.” (Anton Vovko, OZVVS Kočevje)

Inovație slovenă și soluție ecologică

Cartușul nelimitat Optiprint este rezultatul dezvoltării slovene și al inovației ecologice, care aderă în mare măsură la conceptul de utilizare atentă a resurselor pe tot parcursul procesului de afaceri. Pe toată durata de viață a imprimantei, nu se aruncă nici un singur cartuș funcțional. Scopul este protejarea mediului, reciclarea materialelor și dezvoltarea soluțiilor pentru eliminarea redusă a deșeurilor.

Suntem surprinși că Optiprint investește atât de mult în propria dezvoltare și de faptul că acest concept de cartuș nelimitat este un produs sloven. De asemenea, suntem bucuroși să sprijinim componenta ecologică. Habar nu aveam cât de mult material rezidual poate fi economisit prin reciclarea cartușelor. Trebuie de asemenea să-i lăudăm pe tehnicienii de service, care sunt cu adevărat prietenoși și amabili și ne vizitează rapid la nevoie. Pe scurt, suntem mulțumiți!” (Irena Upelj, șefa grădiniței Oton Župančič).

Ai vrea să te convingi de calitatea serviciilor noastre? Înscrie-te pentru o imprimare de test gratuită și devino parte din povestea Optiprint.