Cum alegi imprimanta potrivita petru biroul tau?

O imprimnata de calitate este un accesoriu important in orice birou. Cu toate acestea, fiecare birou are nevoi diferite de printare si scanare, de aceea este bine sa le luati in considerare inainte de a alege imprimanta. Inainte de al inchiria o imprimanta, este recomandat sa va ganditi mai intai care sunt nevoile de printare si scanare ale companiei.

Intrebarile standard in acest caz sunt:

Mai mult printezi, sau mai mult scanezi? Ai nevoie de documente la o calitate (rezolutie) foarte buna sau una medie este suficienta? Cate persoane folosesc imprimanta?

Optiprint ofera o gama variata de imprimante, de la cele mai simple pana la imprimante multifunctionale si copiatoare mari.  In general imprimantele se impart in imprimante mici de birou, imprimante multifunctionale si copiatoare mari.

 Imprimante mici de birou

Imprimantele mici de birou sunt optiunea ideala pentru afacerile cu nevoi de printare reduse. Acestea sunt mici si usor de folosit. Ele au functii multiple, fiind ideale pentru munca la birou. Viteza de printare este una medie pentru alb/negru si una mai mica pentru color. Imprimantele au scanare pe ambele fete ale hartiei.  Avantajul unor astfel de imprimante este posibilitatea de a printa pe diferite dimensiuni ale hartiei (A5/A4/A3). Toate imprimantele de birou functioneaza via WiFi sau cablu si au posibilitatea de conexiune USB.

O imprimanta mica de birou este o alegere buna pentru un birou cu pana la 3 utilizatori. Optiprint ofera pachetul START pentru astfel de impriante care include inchirierea imprimantei, printarea pana la 3000 pagini color sau alb negru pe luna si scanare nelimitata.  Pachetul este ideal pentru birouri care cauta o solutie convenabila, eficienta si usoara de printare.

Imprimante multifuntionale

Inchirierea de imprimante multifuntionale est optiunea ideala pentru companii care printeaza mult si doresc o calitate superioara a printului. Aditional nevoilor de printare, pot fi folosite si pentru fotocopiere, scanare si trimitere fe faxuri. Avantajul acestei tehnologii este ca ofera functii multiple intr-un singur dispozitiv. Inainte de dezvoltarea acestei tehnologii, companiile erau obligate sa foloseasca aparate individuale pentru fiecare operatiune (scanre, copiere, printare, fax). Astazi, datorita tehnologiei avansate, toate operatiunile de mai sus pot fi facute cu un singur dipozitiv, lucru care duce la economie de timp si spatiu.

Optiprint ofera diferite tipuri de imprimante multifunctionale.  Cleinti nostri pot alege dintre cele mai noi modele de imprimante, care ofera calitate superioara de printare atat color cat si alb/negru. Viteza de scanare si printare a acestor imprimante este comparabila cu cea a copiatoarelor mari (55 pagini/min). Tehnologia All-In-One ofera functii noi, precum scanarea pe ambele parti ale foii si trimiterea direct catre e-mail sau retea. Imprimantele multifunctionale au programe interne de editare a documetelor si sisteme de securitate avansata. Toate imprimantele multifunctionale functioneaza via WiFi sau cablu si au posibilitatea de conexiune USB.

Inchiriind o imprimanta multifunctionala, eviti costurile cu deprecierea si poti beneficia de reducerea costurilor de printare prin alegerea unui pachet de inchiriere TOP care include scanari nelimitate  si printare pana la 10,000 pagini color sau alb/negru. Imprimantele multifunctionale sunt ideale pentru cei care doresc sa printeze si scaneze repede, in birouri cu mai mult de 4 utilizatori.

Imprimante_mici_de_birou_imprimante_multifuntionale_OPTIPRINT

Inovatia Optiprint

Opriprint ofera tehnologia de printare si scanare fara griji. In acelasi timp, noi va ajutam sa va reduceti costurile de printare, tinand cont de faptul ca serviciile noastre includ o multitudine de beneficii in cadrul abonamentului lunar. In plus, cartusele noastre nu se termina niciodata si puteti printa sau scana color la pret de alb/negru.

Optiprint foloseste thenologii avansate de printare, care va ajuta sa reduceti numarul de deseuri generate datorita faptului ca folosim un singur set de cartuse pe toata durata de viata a imprimantei.

START, TOP, OPTI pachet de inchiriere