Haideți să o tipărim singuri: în doar 3 pași pentru fotografii frumoase!
Haideți să o tipărim singuri: în doar 3 pași pentru fotografii frumoase!

Tocmai te-ai întors din vacanță și ai descoperit cu entuziasm că ai capturat momente unice pe care vrei să le păstrezi în formă fizică?

Fotografiile digitale pot fi partajate, vizualizate și admirate pe rețelele de socializare în câteva secunde. Dar nimic nu se compară cu o fotografie tipărită care este încadrată, ajustata, atârnată sau daruita.

Privilegiul vieții moderne ne permite să imprimăm singuri o fotografie. De ce nu? Nu ne trebuie decât hârtia foto, o imprimantă de înaltă calitate și o notă de inspirație!

Clipul video arată cum puteți obține cu ușurință o fotografie de înaltă calitate. Urmați acești trei pași:

  1. selectați fotografiile pe care doriți să le imprimați

De ce avem nevoie?

– Fotografii selectate, imprimantă color multifuncțională (imprimantă HP 8710 Pro sau imprimantă HP 7740 Wide recomandată) și hârtie foto (hârtie foto HP recomandată).

Haideți să obținem o imprimantă care conține un cartuș color infinit Optiprint. Pregătiți hârtia foto ușor mai rigidă și lucioasă pe o parte. Haideti să selectăm fotografiile pe care dorim să le includem în selecția noastră de tipărire. Pregătiți imprimanta și încărcați hârtia foto în tava de hârtie pentru imprimare.

  1. deschide imagini în Photo Viewer de la Windows 10

 Imprimanta este gata, la fel și hârtia foto din tavă. Fotografiile selectate sunt deschise în setarea implicită Viewer foto, care oferă o formatare ușoară pentru o imprimare foto ușoară.

Fișierele mele -> Fotografii -> Tipărire (Ctrl + p) -> Mai multe setări -> Dimensiune hârtie: 4 x 6inc / 10 x 15 cm -> Tip hârtie: Hârtie Foto HP -> Calitate imprimare: Cea mai bună calitate -> Setări avansate: imprimare fără margini -> OK -> Tipărire

(Dacă doriți funcții mai avansate, utilizați software-ul gratuit HP Photosmart Essential.

  1. proiectarea și tipărirea fotografiilor

Avem gata dimensiunile fotografiei, precum și marjele setate, culorile, tipul de hârtie și calitatea imprimării. Hârtia foto este în tava imprimantei și imprimanta este gata. Pur și simplu apăsați butonul de imprimare și fotografia este imprimată.

Rapid și ușor! 🙂

Acum pur și simplu ne bucurăm să retrăim amintiri minunate!